joi, 21 iulie 2011

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti va fi din august a doua unitate sanitară cu serviciu SMURD din Capitală care va deservi o anumită zonă, tot de atunci urmând să fie deschisă noua unitate de primiri urgenţe şi să se înceapă reamenajarea heliportului, a declarat managerul Cătălin Cârstoiu.

Mediafax

"În prezent, personalul din Unitatea de Primiri Urgenţe se pregăteşte pentru a putea lucra şi pe ambulanţa SMURD. Noua unitate UPU SMURD îşi va începe activitatea în august. Totodată,pregătim o analiză pentru repunerea în funcţiune a heliportului din imediata apropiere a spitalului", a precizat managerului spitalului prof. dr. Cătălin Cârstoiu.

Potrivit acestuia, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov transportă la spital peste 60% din cazuri, restul urmând să fie transportate de către SMURD.
El a precizat că planul de dezvoltare a sistemului de urgenţădin SUP vizează pe lângă noua unitate de primiri urgenţe repunerea în funcţiune a heliportului a cărui realizare fusese gândită încăde acum 10 ani.

Niciun comentariu: