vineri, 18 decembrie 2009

Cătălin Cârstoiu, noul manager interimar al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti

Mediafax

Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, a semnat, luni, mai multe documente privind prelungirea mandatelor unor manageri sau schimbarea din funcţie, întrucât în multe situaţii contractele de management au expirat în 14 decembrie.

Profesorului doctor Gheorghe Iana i-a expirat contractul de management la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), el fiind schimbat din funcţie cu directorul medical al unităţii sanitare, Cătălin Cârstoiu.

Gheorghe Iana va reveni, de marţi, la conducerea Departamentului de imagistică al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Noul manager al SUUB, Cătălin Cârstoiu, a declarat agenţiei MEDIAFAX că ordinul de ministru a fost semnat luni, dar el va prelua postul de conducere de marţi.

"Am fost o echipă şi rămânem o echipă. Profesorul Iana revine la conducerea secţiei de imagistică. În funcţia de director medical va fi medicul Dragoş Vinereanu, cardiolog. Aş vrea ca SUUB să devină o unitate sanitară în care să se poată trata, la standarde occidentale, orice român. Aş vrea ca, în loc să plece în străinătate, românii să vină să se trateze la SUUB", a spus Cârstoiu.

Gheorghe Iana a fost numit, în 2006, director general interimar la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, de către Eugen Nicolăescu, după demiterea lui Sorin Oprescu.